Fotoshoot Zeeuws Museum

29 september 2012 by Yvette Lardinois

Prachtige fotoshoot met Marjolijn en Hanne Sponselee. Oude dracht (Cadzand 1935 jassen) en nieuwe mode met jonge vrouwen.

De wens om mee te werken aan een échte fotoshoot in Zeeuwse stijl is in vervulling gegaan. Op 25 september vond de fotoshoot plaats in het Zeeuws Museum en op een locatie aan het Veerse Meer. De 'modellen' werden gekleed en gestyled in de sfeer van de bekende fotoreportages van het museum. De resultaten van deze fotoshoot worden binnenkort via de communicatie-uitingen van het Zeeuws Museum getoond. De PZC en Omroep Zeeland hebben op 25 september een reportage van deze dag gemaakt. Ook via twitter en facebook zijn opnames van deze dag te zien. Op zaterdag 29 september zal van 10 tot 11 uur RTL 4 Koffietijd een reportage aan de fotoshoot weiden.

De PZC en BN DeStem verlootten, in samenwerking met het Zeeuws Museum en de BankGiro Loterij, een exclusieve fotoshoot door de fotograaf Anda van Riet. De styling werd gedaan door Karina Leijnse, zij is werkzaam bij het Zeeuws Museum. De School van Mieke Petiet uit Middelburg zorgde voor de make-up en kapsels.

Het Zeeuws Museum wordt, samen met tientallen andere culturele organisaties, ondersteund door de BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland.

4.327 Views

Categories

Veere, Veerse Meer, Walcheren

Filmen is bewaren
Wat wordt de herinnering van de toekomst? Wat wil jij bewaren?
Met het filmproject Eilanden legt het Zeeuws Museum de hedendaagse cultuur van Zeeland vast voor later.